Balatonlelle

A magyar tenger bűvöletében

....nekem a Balaton a Riviéra

Élvezze a balatoni klímát, hagyja otthon a sok napi teendőt, pihenjen amíg a gyerek/ek biztonságban játszanak a zárt kertben, hódoljon a horgászat szenvedélyének, vagy gyönyörködjön a naplementében egy egész napos fürdőzés után!

Látni- és látogatnivalók

A Lellei kikötő 5-8 percre van gyalog, itt esténként zenés műsorok, bárok, szórakozásra alkalmas szabadtéri teraszok várják a vendégeket. Óránként indulnak sétahajók, melyekkel érdemes kirándulásokat tenni. A Balatonboglári Gömbkilátó, kalandpark és bobpálya egész napos élményt tud nyújtani a család apraja-nagyjának. Az apartmanház szomszédságában van egy hangulatos kis pékség, ahol meleg, frissen sült finomságokkal indíthatjuk a napot. Aldi, Penny Market a közelben, így nem kell otthonról megpakolva érkezni, helyben megoldható minden kis-nagybevásárlás.

Apartmanok

Közvetlen vízparti ingatlanban, belső udvari parkolóval ellátott, zárt pihenőkerttel körülvett társasház első és harmadik emeletén kiadó (apartmanonként max. 4 fő pl. 2 felnôtt, 2 gyerek részére) felújított apartman (együtt vagy külön-külön is). Mindegyik apartman 24nm, egylégterű, nappali-konyha-hálós + fürdőszoba, teraszos, gépesített, kényelmes. Kertben ping-pong, grillezési lehetőség, kisgyermekes családoknak homokozó. Szomszédból menü rendszerben reggeli-ebéd-vacsora kedvezményes áron rendelhető. Kerékpár tároló van az udvarban, és tekintettel a hely központi elhelyezkedésére érdemes vinni magunkkal biciklit.